A tengerentúlról Magyarországra való költözés nagy kihívást jelenthet. Nemzetközi költözõ partnereinkkel való együttműködésünknek köszönhetõen ezt a kihívást a lehető leggördülékenyebben hajtjuk végre.north america 1803504 1920

Teljes körű, háztól házig történő szolgáltatást nyújtunk, amely magában foglalja a becsomagolást / kicsomagolást, be- és kirakodást, szállítást, esetleges raktározást, vámkezelést és a használt csomagolóanyag végső rendeltetési helyre történő elszállítását, mindezek mellett áttelepülési (relokációs) szolgáltatásainkkal (pl. magyar személyi igazolványok, vezetői engedély megszerzése stb.) is segítjük a kényelmes és nyugodt költözést.

A BetaMoving a legkedvezőbb lehetőséget ajánlja, melynek alapja a szállítmány terjedelme és az Ön által elvárt időkeret. Természetesen javaslatot teszünk az általunk legoptimálisabbnak tartott szállítási módra is.

Minden nemzetközi költöztetésünk alkalmával kiváló minőségű csomagoló anyagok kerülnek felhasználásra, melyek megfelelő védelmet biztosítanak tengerentúli költöztetéskor is.

Kérje ingyenes, a költöztetést megelőző személyes felmérésünket és költöztetési ajánlatunkat (minden kötelezettség nélkül)!

© 2020 BetaMoving Kft. Minden jog fenntartva.

Please publish modules in offcanvas position.