Történetünk

Cégünket 2016-ban alapítottuk a nemzetközi költöztetésben évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal.
Alvállalkozóként évtizedeken át nyújtottuk magas színvonalú szolgáltatásainkat mind a magánszemélyek, mind a nemzetközi szakmai szervezetek tagjai részére (FIDI, IAM, Harmony Relocation, BAR, Eurovan, Unigroup UTS, FEDEMAC).
Az IAM Nemzetközi Költöztetési Hálózat tagjaként a világ bármely pontjára kiterjedő magas színvonalú költözési szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Célunk

Célunk

Nem létezik két egyforma költözés. Felkészültek vagyunk az új kihívásokra, azok leküzdésével újabb tapasztalatokat szerzünk, melyek segítségével tovább javítjuk szolgáltatásaink színvonalát.
Tapasztalataink és kiváló költöztetési eszközállományunk alapján törekszünk Közép-Európa egyik ismert és elismert költöztetési szolgáltatójává válni, aki személyre szabott, átlátható és költséghatékony megoldásokat kínál, legyen szó helyi vagy országhatárokon túlnyúló költöztetési és áttelepülési projektekről.

Célunk

FIX Költségek

Egy költözés összköltsége számos tényezőből állhat össze, főleg, ha országhatárokon, esetleg tengeren túlra történő költözésről van szó.
Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy egyes költöztető cégek nem tájékoztatják megfelelően ügyfeleiket a költözés során felmerülő összes lehetséges költségről (például: kikötői költségek, dokumentációs költségek, vám közreműködési díjak stb.).
A BetaMoving „All-In” árajánlata valóban minden előrelátható költséget magában foglal, így Önt nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Célunk

Biztonság

Teljeskörű szállítmánybiztosítási termékünk mellett általános felelősségbiztosításunk garantálja a nyugodt és biztonságos költözést.
A BetaMoving a Schunck Group (https://www.schunck.de) speciális költöztetési biztosítását kínálja, ezen felül rendelkezünk általános felelősségbiztosítással is, ami a harmadik félnek okozott károkra nyújt fedezetet (például a bérelt ingatlanban a költözés során megkarcolt padlóra, levert falra stb.).

Célunk

Követelményeink

Hisszük, hogy ügyfeleink maximális elégedettsége vezet céljaink eléréséhez, ezért mindent megteszünk, hogy az Ön személyes igényeit maximálisan kiszolgáljuk.
A FIDI (a világ vezető és a legmagasabb követelményeket támasztó költöztető szövetség) által kifejlesztett és az IAM által adoptált Professional Cooperation Guidelines-t követve dolgozunk, ezzel is biztosítva, hogy szolgáltatásaink megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak.

Image
Image

Székhely: 2051 Biatorbágy, Pátyi utca 18/B
Iroda: 1116 Budapest, Építész utca 8-12. II/6
Raktár: 1211 Budapest Szállító u. 4.
Telefon: +36 20 273 3711
Email: info@betamoving.com