IRODAKÖLTÖZTETÉS

A BetaMoving munkatársai birtokában vagyunk azon szakmai tapasztalatnak és tudásnak, mely segítségével biztonsággal kezelni tudjuk az Ön iroda költöztetése alatt felmerülő összes szituációt.

Magas színvonalú szolgáltatásunk és rugalmasságunk lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentsék az iroda átköltöztetési idejére eső munkatevékenység leállását.

A mi szempontunkból nem számít, hogy városon belül egy jobb, nagyobb irodába költözik, vagy akár áthelyezi székhelyét Magyarország egy másik területére, vagy esetleg még tovább, külföldön folytatja a cége a tevékenységét - a BetaMoving személyre szabott és teljes iroda költöztetési szolgáltatást kínál Önnek.

Pontosan tudjuk, mennyire bonyolult lehet egy iroda költöztetési folyamat, különösen akkor, ha célunk az iroda működését fenntartani a teljes költöztetés időtartama alatt is.

Ezért minden esetben célunk a megfelelő ár-érték arány elérése, mely versenyképessé teszi a kiemelkedő szolgáltatást.

Hogy az elvárásokat teljesíteni tudjuk, speciális szaktudással kezeljük az informatikai berendezések, irodabútorok és archívum átköltöztetést. Szükség esetén szolgáltatásunkat kiegészítjük raktározással is, hogy kezelni tudjuk az átmenetileg feleslegessé vált irodai eszközöket, bútorokat, míg lehetővé válik az új irodába való beköltözés.

Költöztetési Tanácsadónk a költöztetés teljes időszak alatt kézben tartják az eseményeket, kezdve a tervezési és csomagolási folyamattól, keresztül a teljes költöztetési projekten, amíg az összes bútor és irodai berendezés összeszerelve, használatra készen várja a kollégái visszatérését az üzleti sikerekhez.

Kérjük, forduljon hozzánk mielőbb költöztetési felmérés igényével, és mi megszervezzük a költöztetést az utolsó részletig.

Image