BELFÖLDI KÖLTÖZTETÉS

Lehet a költözés stresszmentes és nyugodt?

Igen! Ha Ön a BetaMoving minőségi költöztetési szolgáltatásait választja, garantáltan nem kell idegeskednie költözése miatt. Felkészült és szakmailag tökéletesen képzett csapatunk a költöztetési szolgáltatások teljes körét nyújtja Önnek, melyek segítségével bármilyen háztól házig tartó költöztetési folyamatot le tudunk bonyolítani. Biztos lehet benne, hogy kollégáink mindent megtesznek majd a költöztetés sikeréért, és sokkal inkább örömteli élményt fog jelenteni az új otthonába való beköltözés, mint kellemetlen stresszhatást.

Szolgáltatási programunk dedikált Költöztetési Tanácsadót biztosít Önnek, aki felelős menedzserként áll kapcsolatban Önnel a költöztetés teljes időtartama alatt, valamint támogatja Önt az összes lehetséges információval, amire szüksége van a költöztetés alatt, előtt és után.

Bármikor rendelkezésére állunk, éppen ezért jó ötlet kapcsolatba lépni velünk a lehető leghamarabb, így előre tudunk készülni, mely lehetőséget ad időt és energiát megtakarítani hosszú távon.

Miután kapcsolatba lép velünk, Költöztetési Tanácsadónk felkeresi Önt otthonában, ahol megbeszélhetjük az Ön kéréseit, és elvégezhetjük a költöztetés előtti személyes ingóság felmérést. Ez segít nekünk, hogy elkészíthessük Önnek szolgáltatási ajánlatunkat, árajánlatunkat, valamint összeállítsuk a személyre szabott menetrendet, rögzíteni a költöztetés kezdetét és az összes felmerülő kérdést megválaszolni.

Kérje ingyenes, a költöztetést megelőző személyes felmérésünket és költöztetési ajánlatunkat (minden kötelezettség nélkül)!

Image